Wednesday, January 26, 2011

Facebook,feysbuk a nasıl üye olurum, Facebooka Üye olmak, Facebook Kayıt İşlemleri

Facebook,feysbuk a nasıl üye olurum, Facebooka Üye olmak, Facebook Kayıt İşlemleri

Facebook,feysbuk a nasıl üye olurum, Facebooka Üye olmak, Facebook Kayıt İşlemleri

Facebook,Facebooka nasıl üye olurum, feysbuk, feyspuk, Facebooka Üye olmak,  Facebook Kayıt İşlemleri Facebook a üye olduktan sonra facebookta ne yapacağım, facebook a üye olmak nasıl oluyor, hepsi bu konuda takip edin.
Facebook son günlerde çokça kullanılan web sitelerinden bir tanesi. Ülkemizdeki bir çok insanın feysbuk diye adlandırdığı sitede yapabileceğiniz şeyler çok fazla, normal sosyal ağlardan farklı olarak arkadaşlarınızla çeşitli uygulamaları (application) paylaşabiliyorsunuz. Resimlerinizi aktarabiliyor diğer insanların kurduğu gruplara üye olabiliyorsunuz ve toplantılar düzenleyip, etkinlerle birlikte dostlarınızla bir araya gelebiliyorsunuz. Ayrıca Facebook’a üye olarak sizin gibi düşünen yerli ve yabancı birçok insanı bulabilmeniz mümkün. Çünkü facebook’a kayıt olduğunuzda karşınıza her tür düşünceden, her tür faaliyet grubundan ünlü veya tanınmayan birçok insanla iletişim kurmanız mümkün. Kısacası Facebook sosyal bir ağ sitesi ve bu sosyal ağ facebook üye sayısını arttırdıkça büyüyen bir ağ haline geldi. Günümüzde ABDnin en büyük sosyal ağı olan MySpace.com’u bile geride bırakan Facebook, kendisine kayıt olanları her zaman yeni uygulamalar ve sürprizlerle karşılıyor.
Facebook’a kayıt olmanın çok çeşitli yolları bulunmakla beraber bu yazımızda size klasik bir yöntemi anlatmaya çalışacağız. Facebook kaydol işlemini gerçekleştirmek için öncelikle size vereceğimiz Facebook Login bağlantısına girmelisiniz. Facebook kayıt sayfasına gitmek için şuraya veya buraya tıklayabilirsiniz. Eğer daha önce bir login yapmadıysanız bu sayfalar sizi facebook kayıt formuna gönderecektir. Facebook üye olma sayfasında aşağıdaki gibi bir form ile karşılaşacaksınız.
Bu formda yazanları doldurup, geçerli bir mail adresi ile kaydol tuşuna bastığınız zaman Facebook kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır. Dikkat etmeniz gereken şey, formda girdiğiniz tek doğru bilginin mail adresi olmasıdır. Diğer bilgileri doğru girmek zorunda DEĞİLSİNİZ. Özellikle doğum tarihi birçok yerde sizi tanıtan ve bankalar olsun, devlet daireleri olsun birçok yerde sorulan ve araştırılan bir bilgi olduğu için doğru girmeniz önerilmez.
Facebook Üyeliğiniz şimdiden hayırlı olsun!..
Facebook’a Üye olmak için tıklayınız !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...